به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛هوشنگ خنداندل در همایش نقشآفرینان عرصه اقتصاد روستایی در تبریز با بیان اینکه باید به دنبال ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی بود، اظهار داشت: شغل پایدار زمانی در روستاها محقق میشود که تولید رقابتپذیر در آن رواج پیدا کرده و بازار مصرف برای تولیدات آن فراهم باشد.
وی، لازمه حرکت به سمت ایجاد اشتغال پایدار و با دوام در روستاها را ایجاد کارگروههای تخصصی در حوزههای مختلف اقتصاد دانست و افزود: ایجاد و راهاندازی این کارگروهها برای تعیین چارچوبهای اشتغال در راستای اقتصاد مقاومتی لازم و ضروری است.
خندان دل گفت: در حال حاضر اقتصاد ایران با چالشهای مختلفی مواجه است که اشتغال های ناکارآمد از آن جمله است و به همین دلیل طی سالهای اخیر شاهد نرخ بالای بیکاری، تزلزل در منابع ملی و در نتیجه پایین بودن درآمد سرانه بودهایم که شاید جبران این خسارات زمان طولانی را طلب کند.
وی از دست رفتن ثروت عمومی کشور را از آثار منفی بیتوجهی به ایجاد اشتغال پایدار در کشور خواند و گفت: این وضعیت در آینده آثار مخربی بر کل اقتصاد و مسایل فرهنگی خواهد داشت.
خندان دل، شبکههای دهیاریها در کشور را مزیتی بسیار مهم و تاثیرگذار در تحقق اقتصادمقاومتی بیان و اظهار داشت: وجود بیش از 32 هزار و 500 دهیاری با 110 هزار عضو شوراهای اسلامی روستاها در کشور، سرمایه و دارایی بسیار غنی به شمار میرود که باید از این ظرفیت برای پیشبرد اهداف اقتصادی مقاومتی نهایت استفاده را کرد.
وی، انتخاب آذربایجانشرقی به عنوان پایلوت اقتصادمقاومتی را نشات گرفته از پتانسیلهای بالای این استان عنوان کرد و افزود: وجود دو هزار دهیاری و پنج هزار و 500 عضو شورای اسلامی روستاها این نوید را میدهد که با ایجاد کارگروههای مختلف و تخصصی زمینههای لازم و کافی برای ایجاد تحرک در اقتصاد روستاها فراهم شود.
انتهای پیام/ش