آنتی اکسیدان موجود در توت نقش محافظتی در برابر رادیکال‌های آزاد دارد.

شهاب اولیایی متخصص علوم تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: آنتی اکسیدان موجود در توت نقش محافظتی در برابر رادیکال‌های آزاد دارد. 

وی با بیان اینکه توت سفید اثر حفاظتی روی سیستم قلب و عروق داشته افزود: فیبر موجود در آن به کاهش کلسترول کمک کرده و در برخی موارد موجب کاهش قند خون می‌شود. 

اولیایی افزود: گلکوز موجود در توت و یا همان فروکتوز می تواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد. 

این متخصص تغذیه اظهار داشت: تامین قند مصرفی بدن توسط توت سفید برای دیابتی‌ها جایگزین مناسبی بوده به شرط آنکه در خوردن آن زیاده روی نکنید.  

وی تاکید کرد: مصرف این خوراکی خوش طعم برای همه افراد مناسب است ولی در اشخاص دیابتی روزانه ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری استفاده شود. 

وی افزود: توت سفید تازه قند کمتری نسبت به توت خشک داشته و می‌تواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد. 

اولیایی با بیان اینکه برخی از افراد توت را بی‌ضرر تلقی می‌کنند، گفت: این موضوع تصور نادرستی است، استفاده بیش از حد آن مخصوصا در بیماران دیابتی مانند قند مصرفی است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محمدی
۰۹:۲۳ ۳۱ خرداد ۱۳۹۸
متشکرم عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
احسان حسن زاده
۱۸:۴۹ ۱۵ اسفند ۱۳۹۷
ایا توت خشک خالی بخریم باعث قند خون میشود
آخرین اخبار