وی با بیان اینکه توت سفید اثر حفاظتی روی سیستم قلب و عروق داشته افزود: فیبر موجود در آن به کاهش کلسترول کمک کرده و در برخی موارد موجب کاهش
قند خون میشود.
اولیایی افزود: گلکوز موجود در توت و یا همان
فروکتوز می تواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد.
این متخصص تغذیه اظهار داشت: تامین قند مصرفی بدن توسط توت سفید برای دیابتیها جایگزین مناسبی بوده به شرط آنکه در خوردن آن زیاده روی نکنید.
وی تاکید کرد: مصرف این خوراکی خوش طعم برای همه افراد مناسب است ولی در اشخاص دیابتی روزانه ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری استفاده شود.
وی افزود: توت سفید تازه قند کمتری نسبت به توت خشک داشته و میتواند جایگزین قند مصرفی افراد باشد.
اولیایی
با بیان اینکه برخی از افراد توت را بیضرر تلقی میکنند، گفت: این موضوع تصور نادرستی است، استفاده بیش از حد آن مخصوصا در بیماران دیابتی مانند قند
مصرفی است.
انتهای پیام/