به گزارش
خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، حسن لطفعلی پور درخصوص نحوه اجرای این طرح خاطرنشان کرد: این طرح از روز سه شنبه 18 خرداد ماه آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان به صورت اکیپ های سیار به اجرا درخواهد آمد و مراکز عرضه فراورده های خام دامی ، مراکزنگهدای (سردخانه)، ناوگان حمل ونقل و کارگاههای بسته بندی استان مورد بازرسی بهداشتی قرار می گیرند.
رئیس اداره دامپزشکی زرند با اشاره برنظارت مستمر این اداره درتمامی ایام سال بر واحدهای تحت پوشش به شهروندان توصیه کرد: فرآورده های دامی مورد نیاز خود را ازمراکز معتبر خریداری نموده و به تاریخ تولید و انقضاء حتما توجه نمایند.
وی افزود: همچنین درصورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عرضه فرآورده های خام دامی به اداره دامپزشکی اطلاع دهند تا با متخلفین برابر ضوابط برخورد قانونی صورت پذیرد
انتهای پیام/ح