به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،رئیس اداره نظارت بر بهداشت ادارهکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: این اکیپ های نظارتی در دو شیفت صبح و عصر، بر 10 هزار مرکز عرضه و فروش محصولات دامی و 100 کشتارگاه دام و طیور و مرکز بسته بندی در سطح استان اصفهان نظارت می کنند.
عبدالرضا مرادی از 23 هزار و 638 کیلوگرم فرآورده خام دامی توقیفی و 6 هزار و 783 کیلوگرم فرآورده ضبط شده خبر داد و گفت: این محصولات با توجه به آزمایشات انجام شده از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذائی ادارهکل دامپزشکی استان اصفهان افزود: مراکز عرضه شهر دقت داشته باشند که فرآورده خام دامی که به دست آنها میرسد، سالم و بهداشتی تولید و با خودروهای مجاز حمل شده باشد و اگر با مورد مشکوک مواجه شدند با شماره تلفن 1512 تماس بگیرند و یا به شبکههای دامپزشکی شهرستانها مراجعه کنند.
طرح تشدید نظارت بر فرآوردههای خام دامی با توجه به افزایش حجم خرید و فروش
فرآوردههای خام دامی در ماه مبارک رمضان
و گرم شدن هوا، از تاریخ ۱۶ خرداد تا
۱۶ مردادماه در اصفهان
اجرا میشود .
انتهای پیام/م