به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدير جهاد كشاورزی شهرستان چالوس در کارگاه آموزشی تب برفکی گفت: راه های انتقال بيماری، مصرف موادغذايی و آب آلوده به ويروس، تنفس از طريق هوا، جابجا شدن راههای مبتلا به ويروس با دامهايی سالم، زير كفش افراد، ورود محصول دامی آلوده به روستا مثل شير و گوشت و ترشحات دام های آلوده و بيمار است.
خزايی پول افزود: گوشت تازه بايد به مدت 24 ساعت در يخچال و يا جای خنک نگهداری شود تا ويروس تب برفكی از بين رود.
وی گفت: بی حالی، تب، ترشحات بينی آبكی، افزايش ترشحات بزاق، ايجاد تاول و زخم بر روی لثه و زبان، بين سم و نوک پستان، ريزش آب از دهان از علايم تب برفكی است.
مدير جهاد كشاورزی شهرستان چالوس افزود: ويروس تب برفكی روی بستر دامداری و فضولات و ترشحات بدن می تواند تا 40 روز زنده بماند.
خزايی پول گفت: زمان واكسيناسيون تب برفكی ماه های خرداد، مهر و بهمن است و سن مناسب برای انجام واكسيناسيون از 6 ماه به بالا است.
انتهای پیام/