طرح تشدید نظارت اکیپ های بهداشتی بر عرضه مواد غذایی، در طول ماه مبارک رمضان در استان چهارمحال و بختیاری اجرا می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت رعایت نکات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد مصرفی روزه داران، گفت: طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های غذایی در طول ماه مبارک رمضان در استان اجرا می شود.

عبدالمجید فدایی افزود: در قالب این طرح، بازدید از کارگاه های تهیه و توزیع شیرینی و زولبیا و بامیه، مراکز تهیه و توزیع آش و حلیم، محل های عرضه انواع خرما و مواد غذایی مورد مصرف برای ماه رمضان، با دقت بیشتری از سوی بازرسین و کارشناسان بهداشت صورت خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: توجه به رنگ انواع شیرینی ها، پرهیز از مصرف این مواد در صورت مشاهده هر گونه سوختگی، توجه به نظافت یخچال ها و محل نگهداری مواد و استفاده متصدیان از دستکش و روپوش مخصوص، از نکات بهداشتی حائز اهمیت در حین خرید مواد غذایی است.

انتهای پیام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.