به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شهرکرد؛ رئیس مرکز بهداشت و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال و بختیاری، با اشاره به اهمیت رعایت نکات بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد مصرفی روزه داران، گفت: طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر عرضه فرآورده های غذایی در طول ماه مبارک رمضان در استان اجرا می شود.
عبدالمجید فدایی افزود: در قالب این طرح، بازدید از کارگاه های تهیه و توزیع شیرینی و زولبیا و بامیه، مراکز تهیه و توزیع آش و حلیم، محل های عرضه انواع خرما و مواد غذایی مورد مصرف برای ماه رمضان، با دقت بیشتری از سوی بازرسین و کارشناسان بهداشت صورت خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: توجه به رنگ انواع شیرینی ها، پرهیز از مصرف این مواد در صورت مشاهده هر گونه سوختگی، توجه به نظافت یخچال ها و محل نگهداری مواد و استفاده متصدیان از دستکش و روپوش مخصوص، از نکات بهداشتی حائز اهمیت در حین خرید مواد غذایی است.
انتهای پیام/ف