در همین حال نجیب دانش معاون سخنگوی وزارت داخله کشور به صدای امریکا گفته است که این ادعا ها نادرست است زیرا به گفته او "سیستم بایومتریک” در مقر وزارت داخله قرار دارد و از آن بخوبی مراقبت می شود.
دانش همچنان گفته است که امکان دسترسی شورشیان به این سیستم غیر ممکن است، او همزمان افزوده که بانک اطلاعاتی این سیستم در مقر وزارت داخله تحت مراقبت شدید قرار داشته و از محرمیت خاص برخوردار می باشد.
معاون سخنگوی وزارت داخله کشور گفته است که این یک جنگ روانی است که طالبان به راه انداخته و می خواهد که اذهان عامه را مغشوش کنند.
وزارت داخله افغانستان با نشر اعلامیه ای نیز گفته است که از سیستم بایومتریک در ولایت های افغانستان فقط برای ثبت هویت افراد استفاده می شود و دستگاه های محلی این سیستم، قابلیت شناسایی هویت افراد را ندارد.
دانش اطمینان داده و می گوید که فقط چند فرد مسوول و مشخص به این سیستم دسترسی دارند و حتی جز و تام ها و قطعات وزارت داخله نیز به این سیستم دسترسی کامل ندارد.
سیستم بایومتریک
سیستم بایومتریک برای ثبت هویت و شناسایی نیروهای پولیس، بررسی سوابق مجرمان و همچنان برای ثبت و تشخیص هویت دارندگان و متقضایان پاسپورت و جواز رانندگی استفاده می شود.
بایومتریک به نوع خاصی از روش های امنیتی گفته می شود که در آن برای
کنترول دسترسی و برقراری امنیت از خواص قابل اندازه گیری بدن انسان یا هر
موجود زندهٔ دیگر استفاده می شود.
در این سیستم رنگ مو یا وزن به عنوان یک خاصیت بایومتریک در نظر گرفته نمی شود زیرا این مشخصات دایماً در حال تغییر می باشد.
شفقنا نوشت: سیستم بایومتریک اما رنگ مردمک چشم، نشان انگشت، دی ان ای و غیره مشخصات بدن انسان، ویژه گی های خاص دارند که در هر کس از بدو تولد تا زمان مرگ تغییر ناپذیر میباشد و بخوبی در این سیستم مورد شناسایی قرار می گیرد.
انتهای پیام/