به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ مسعود شریفی گفت: با آغاز فصل گرما و ایام ماه رمضان و شیوه های ارائه مواد غذایی توسط کسبه و واحدهای تهیه و توزیع مواد غذایی و تشدید بیماری های منتقله از آب و غذا، لذا کنترل های محیطی توسط بازرسان و کارشناسان بهداشت محیط، با نظارت و شدت بیشتر از قبل انجام می شود.
وی خاطر نشان کرد: این نظارت ها شامل نظارت بر واحدهای قنادی مثل تهیه ذولبیا، بامیه و همچنین آش و حلیم و مراکز تولید و عرضه یخ، و مواردی از این دست می باشد، که با تشکیل تیم بازرسی، به صورت شبانه روزی انجام می شود.
شریفی تاکید کرد: سامانه های تلفنی، 1490 و 190 به صورت شبانه روزی آماده دریافت شکایات بهداشتی مردم می باشد.
انتهای پیام/ش