به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان با اشاره به اجرای طرح کنترل مراکز تولید و عرضه مواد غذایی درماه مبارک رمضان گفت: ۱۳ مرکز متخلف که مبادرت به عرضه انواع مواد غذایی در شرایط غیر بهداشتی می کردند، پلمپ شد.
مهدی رفیعی بیان داشت: از این تعداد سه کارگاه غیرمجاز بستنی، تولید خلال بادام و قنادی به صورت مخفیانه و زیرزمینی فعالیت میکردند که با توقیف بیش از ۱۳ هزار کیلو انواع مواد خام و تولید شده، پرونده آنها به مراجع قضایی ارجاع شد.
وی اعلام کرد: علاوه بر این ۱۰ مرکز غذایی
دیگر از جمله لبنیاتی، کبابی، طباخی، ساندویچی و یک کارگاه تولید بستنی که در محوطه
یک گاوداری و میان زمینهای کشاورزی فردی اقدام به تولید بستنی سنتی در شرایط کاملاً
غیر بهداشتی کرده بود به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی مواد غذایی در شرایط بحرانی
و غیربحرانی پلمب شد .
انتهای پیام/م