به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ کسانی که از مصرف نمک منع شدهاند مثل بیماران قلبی، کسانی که پرفشاری خون دارند، یا اشخاص چاق که مجبور به پیروی از رژیم غذایی بینمک شدهاند میتوانند به جای نمک ترخون در غذای خود مصرف کنند.
سبزی ترخون علاوه بر
استفاده در آشپزی به عنوان طعم دهنده، دارای خواص دارویی
نیز است که از جمله
آنها میتوان به تسکین ناراحتیهای معده که بر اثر استرس به وجود آمده و همچنین تقویت سیستم هاضمه اشاره
کرد. برگ و سرشاخههای گلدار ترخون محرک و مقوی معده بوده و خاصیت ضدانگلی دارد. مصرف آن اشتهاآور و
ادرارآور (کاهشدهنده آب و
رطوبت اضافه بدن) بوده و اندکی خاصیت مخدر دارد.
خواص درمانی ترخون مرهون روغن مایع اصلی آن است که دارای بو و طعم تندی است
و مزه آن نزدیک به
تربانتین است. روغن مایع اصلی ترخون دارای هفتاد درصد
استراگول و بیست درصد ترپن است. این روغن دارای خواص
تقویتکننده، اشتهاآور،
مقوی معده، ادرارآور، قاعدهآور و کرمکش است.
انتهای پیام/پ