حلیم یکی از غذاهای محبوب خانواده ها بخصوص در ماه رمضان است که متخصصان به رعایت برخی نکات در مصرف آن تاکید می کنند.

استفاده از پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران گفت: در انواع حلیم ها معمولا از دونوع گوشت سفید مثل مرغ و بوقلمون یا گوشت قرمز (همچون گوساله) استفداده می شود.

وی با بیان اینکه نوع گوشت استفاده شده در حلیم ها مهم نیست، افزود: در مصرف گوشت ها کم چرب و تازه بودن، مهم است و مصرف گوشتهای یخ زده اصلا توصیه نمی شود.

این متخصص تغذیه اظهار داشت: پروتئین های حیوانی( موجود در گوشت) نسبت به گیاهی از کیفیت بالاتری برخوردار بوده و بهتر می توانند 15 تا 20 درصد نیاز روزانه بدن به پروتئین را تامین کنند، البته به شرط آنکه از نوع مرغوب مواد غذایی استفاده شود.

وی با اشاره به گوشتهای یخ زده یا آنهایی که در مدت زمان طولانی پس از باز شدن یخهایشان مورد استفاده قرار می گیرند، گفت: درصورت اجبار برای مصرف گوشتهای یخ زده باید آنها رابلافاصله بعد از باز شدن یخها مصرف و حتی از فریز کردن مجدد خودداری کرد.

فرحبخش درباره عوارض استفاده از گوشتهای مانده و پرچرب در حلیم ها تاکید کرد: خانواده ها باید با دقت کامل و از مغازه های معتبر حلیم را خریداری کنند چرا که درصورت نامرغوب بودن گوشت آن، بخصوص در روزهای گرم، امکان ابتلا به بیماری هایی مثل اسهال و استفراغ،  تحریک سیستم گوارشی، مسمومیتهای غذایی، دل درد و عفونت های انگلی و عفونی حتما وجود دارد.

وی یادآور شد: خانواده ها بهتر است ابتدا از گوشت مصرفی در حلیم که دارای مهر نظارت دامپزشکی باشد، اطمینان حاصل کرده و سپس نسبت به خرید آن اقدام کنند.

فرحبخش افزود: تهیه گوشتها از ذبح سنتی حیوانات ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند،لذا از آنجا هم که خوب و بد حلیم ها در ظاهر مشخص نیست توجه به برخی استانداردها ضروری است.

 انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۹ ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
آقا سلام این مهر گوشتی که باهاش حلیم درست کردی رو نشون بده !!! جلل الخالق !!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۵۶ ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
من نمیدونم مردم با چه جراتی از دستفروشها غذا میخرن و جونشون رو به خطر میندازن . مغازه هاش که بازرس دارن مشکوکن وای به حال دستفروش ها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۳۹ ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
وقتی گوشت با هلیم پخته وقاطی شده چطور مهر نظارت دامپزشکی را ببینیم خنده داره چطوره همه هلیم خورها قبلش جمع شویم درب مغازه هلیم فروش گوشتو ببینیم بعد پخته شد بخریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۸ ۲۶ خرداد ۱۳۹۵
هاای که گفتی یعنی چه کدام حلیم فروش میات که گوشتی که استفاده میکنه نشون مابده که مهرنظارت دامپزشکی داشته باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۳ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
همش شدبیماری پس بگیدبطوره کل نخوریددیگه نترس دادانداریم که بخوریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۱ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
این سال ها انواع واقسام رستوران های تهیه غذا در هرکوی وبرزن همانند قارچ سبز شده است. از مسوولان وبازرسان می خواهم به کیفیت این صنوف عرضه کننده خوراکی ها عنایت خاصی داشته باشند . بهداشت وکیفیت این غذاها مستقیما با سلامت مردم سروکار دارد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۷ ۲۵ خرداد ۱۳۹۵
حالا کی میگه گوشتم بده!!
آخرین اخبار