دبیر کل جمعیت پیشرفت وعدالت اظهار داشت: بعد از انتخاب لاریجانی به عنوان رئیس مجلس دهم امید طیف اصلاح طلبِ معتقد به ریاست عارف، از بین رفت از اینرو مهمترین موضوعی که فراکسیون ولایت و فراکسیون امید را متحد و منسجم میکرد، انتخاب رئیس مجلس بود.
وی با اشاره به اینکه فراکسیون ولایت دو فراکسیون مجلس نهم را ذیل چتر خود قرار داده است، گفت: این دو مشی در مقابل فراکسیون امید قرار گرفتند و برای انتخاب رئیس و هیئت رئیسه متحد شدند که اتحاد آنها جواب داد و لاریجانی ریاست را با اختلاف 70 رأی کسب کرد.
قربانزاده در ادامه افزود: اختلاف نظرهایی ذیل این فراکسیون وجود دارد و نمیتوان انکار کرد و در موضوعاتی از جمله، عدهای از اعضای فراکسیون ولایت معتقدند اصولگرایان باید سهم بیشتری در هیئت رئیسه کسب میکردند و لاریجانی میتوانست با نفوذ و اعتبار و رایزنی کاری کند که تعداد اعضای فراکسیون ولایت در هیئت رئیسه بیشتر شوند و مطهری جایگزین دهقان درانتخابات هیئت رئیسه دائم نمیشد.
دبیر کل جمعیت پیشرفت وعدالت تأکید کرد: این اختلاف نظرها و این گلایه ضمنی از لاریجانی انشقاقی در فراکسیون ولایت ایجاد نخواهد کرد و انشعابی صورت نمیگیرد.
وی در ادامه افزود: خبر انشعاب فراکسیون ولایت در ایام انتخاب اعضای رؤسای کمیسیونهای مجلس مطرح شد تا به یک نحوی برای تأثیر و نفوذ در اعضای کمیسیونها مطرح شود تا آن طیفی که معتقد است به خواستههای حداکثریاش نرسیده از فراکسیون ولایت انشعاب کند و دیگران را تحت تأثیر قرار دهد.