سخنگوی پیشین وزارت خارجه گفت: در سیاست خارجی آمریکا و رابطه‌شان با اسرائیل تفاوتی میان جمهوری خواه و دموکرات وجود ندارد.

رامین مهمانپرست سخنگوی پیشین وزارت خارجه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به انتخابات آمریکا بیان کرد: در موضوع سیاست خارجی آمریکا و رابطه شان با اسرائیل تفاوت عمده‌ای میان جمهوری خواه و دموکرات وجود ندارد و صرفا اختلاف نظر بر سر تاکتیک‌ها وجود دارد.

جمهوری‌خواهان  در تلاشند حمایت خود از اسرائیل را علنی‌تر کنند

وی ادامه داد: جمهوری خواهان به رهبری ترامپ بیش از هرچیز در تلاش هستند تا حمایت خود را از اسرائیل علنی‌تر، صریح‌تر و با تصمیمات جسورانه‌تر اتخاذ کنند؛ به همین دلیل هم نتانیاهو و تیم جنایتکار وی بسیار امیدوارند که ترامپ رای بیاورد تا با حمایت مستقیم آنها نسل کشی غزه را تداوم بخشند.

مهمانپرست افزود: کامالا هریس به عنوان نماینده دموکرات‌ها تمایلی ندارد که به صورت علنی از این نسل کشی حمایت کند و بیشتر نگران افکار عمومی است. اما در حقیقت حامی و متحد اصلی رژیم صهیونیستی هستند و همه جوره هم به اسرائیل کمک میکنند فضای اکنون در طول یکسال گذشته به گونه‌ای بوده که افکار عمومی جهان را حساس کرده است و جنایات اسرائیل را در نقاط مختلف محکوم میکنند؛ علاوه بر این سیاست حمایتی کشور‌های غربی به ویژه آمریکایی‌ها را به دلیل ارتکاب این جنایات محکوم میکنند به همین دلیل هم در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا موضوع اینکه آرای بیشتری را جذب کنند و افکار عمومی را به سمت خودشان بکشانند باعث شده است که در روش‌ها تفاوت ایجاد شود.

داماد ترامپ نسبت به جنایات اسرائیل ابراز شادمانی می‌کند

دیپلمات پیشین کشورمان گفت: ترامپ به عنوان نماینده جمهوری خواهان که معمولا از حمایت کارخانه‌های نظامی نیز برخوردار است و بیشتر با پروژه‌های نظامی اسرائیل را تامین مالی میکند معمولا سیاست‌های تندتری را دنبال میکند. به ویژه اینکه داماد ترامپ نیز یک یهودی صهیون است و خیلی گستاخانه نسبت به جنایات اسرائیل ابراز شادمانی میکند و با این کار گمان میکنند که میتوانند آرای یهودیان مقیم آمریکا را برای انتخابات جذب کنند.

مهمانپرست ادامه داد: کامالا هریس هم میخواهد نقش انسان دوستانه تری را در این زمان ایفا کند و آرای خانم‌ها را جذب کند و به همین دلیل نیز مجبور است نسبت به آنچه در غرب آسیا، غزه و لبنان میگذرد واکنش نشان دهد و کمتر به صورت علنی از این جنایات حمایت کند و سعی کند تا اختلافی را در بین جمهوری خواهان و دموکرات‌ها در معرض نمایش بگذارد.

وی درباره پیش بینی خود از انتخابات آمریکا نیز بیان کرد:در انتخابات آمریکا رقابت بسیار نزدیک است و نوع انتخابات هم، چون آرای الکترال مهم است متفاوت است از اینکه کدام کاندیدا بیشترین رای را داشته باشد، زیرا ممکن است یکی از کاندیدا در بین مردم بیشترین رای را داشته باشد، اما مجموع آرای الکترال به نفع رقیب باشد؛ بنابراین در برخی ایالت‌ها که تعداد آرای الکترای بیشتری وجود دارد  این آرا میتواند تعیین کننده باشند، اما درمجموع من شخصا حدسم این است که شانس خانم هریس بیشتر است.

شانس هریس بیشتر است

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی بیان کرد: اگرچه ترامپ تلاش کرده که با شعار‌های ملی گرایانه آرای بسیاری از آمریکایی‌ها را به سمت خود جذب کند و شعارش اول منافع آمریکا بوده است و برایش مهم نیست که در عرصه بین المللی چه قضاوتی درباره وی شود، اما چون دموکرات‌ها به دنبال وجهه بین المللی خود نیز هستند درمجموع به دلیل رفتار‌های غیر قابل پیش بینی ترامپ و اینکه سری قبل هم طرفداران وی به کنگره حمله کردند و پیش بینی میشود که این خشونت‌ها بعد از انتخابات هم تداوم یابد و ادعای تقلب شود به نظر میرسد که در مجموع شانس هریس بیشتر است و ممکن است که آمریکایی‌ها ترجیح دهند فردی که این چنین غیر قابل پیش بینی است در مسند کار قرار نگیرد.

وی ادامه داد:نکته اصلی این است که نباید برای ایران فرقی داشته باشد که کدام یک از کاندیدا رئیس جمهور آمریکا میشود، زیرا در هر صورت این دو در دشمنی با ایران سیاست‌های مشترکی دارند البته راهبرد‌ها یکی است و صرفا تاکتیک‌ها متفاوت است. ما باید انقدر قوی باشیم و از نظر رفع مشکلات تلاش کنیم تا انشاالله به اقتداری که در برخی ابعاد مانند موضوع دفاعی کسب کردیم در موضوع اقتصادی هم به این اقتدار برسیم در این صورت است که هرکسی که رئیس جمهور شود مجبور است که سیاست هایش را با ما هماهنگ کند.

خبرنگار: فاطمه تورانلو

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۷ ۱۷ آبان ۱۴۰۳
خلاصه ترامپ شیردل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۴ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
ترامپ جان کوتاه بیا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۹ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
پست ریاست جمهوری در امریکا بیشتر فرمالیته و تشریفاتیه اختیارات که ندارن فقط به صورت اداری وروتین تصمیمات سران پشت پرده امریکارا اجرا میکنند و رنگ قانونی به ان میزنند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۵ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
عجب بابا...من که اصلا سواد سیاسی ندارم با پیگیری اخبار اونا مطمئن شدم ترامپ رئیس جمهوره.
تعجب می‌کنم از سیاستمداران کشورم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۷ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
دیگه ایران بیچاره شده از دست ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۲ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
بیش از 60 دزصد مردم در خدمات کار میکنند
و یا بیسواد یا کم سواد هستند و راحت میشه توسط شعارهای عامیانه و گول زنی ترامپ گول بخورند و به
او رای دهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۹ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
با یک تحقیق میتوانید پی به درست بودن این مطلب کنید
شاید از 60 درصد هم بیشتر کم سواد .بیسواد در امریکا است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۱ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
ترامپ بیاد بهترین گزینه برای امریکا و جهان و ایرانه
اول از همه جنگ غره لبنان پایان میده اسرائیل مجبور به اتش بس میکنه
بعدش جنگ روسبه و اوکراین تموم میکنه با مذاکره
گوش چین رو هم میپیچونه چشم طمعش از تایوان برداره بشینه سرجاش غلط اضافی نکنه
با ایران هم را میاد و سمت رفع تنش میره و با دکتر پزشکیان به یک توافق عالی میرسه لغو تمام تحریما
چه ضد حالی قرار بخورن این اپوزیسون فلاکت زده بدبخت وطن فروش خارج نشین خخخخخخ
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۰ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
اتفاقا" کاملا" بر عکس داری میگی . اگه ترامپ بیاید ، آتش جنگ شعله ور تر خواهد شد . این خط و این نشان.
Iran (Islamic Republic of)
داش مشدی
۱۲:۳۱ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
خخخخخخخخح میشه بگید شما دکتری جانور شناسی ترامپ رو از کجا گرفتی آهای ترامپیس خیلی سیاست خارجیت قوی بپا حیف نشی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۶ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
ساده جان اون موقع که رییس جمهور بود چه غلطی کرد که حالا میخواد بکنه خیلی ساده‌ای
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۳۶ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
ضرب المثل سگ زرد برادر شغال است مربوط به مردم عادی کوچه و بازار می باشد نه برای سیاسیون رده بالای ما .
حتما ایران با رای های طلایی (مسلمانان و گروهای هم طیف در آمریکا )تاثییر گذار است نه کاملا ؛ اما بعضی از دوره ها همانند دوره قبل با اشتباه بزرگی که ترامپ در قبال ایران داشت تاثیر داشته.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۰ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
سلام بر ترامپ
Iran (Islamic Republic of)
داش مشدی
۱۲:۳۳ ۱۶ آبان ۱۴۰۳
مرگ بر ترامپ.قمار باز .هنوز گوشش زق زق میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۰ ۱۷ آبان ۱۴۰۳
تو دیگه کی هستی هر جا میره توی نظرات زق زق میکنه نه آمریکا دلسوز ما نه روسیه
آخرین اخبار