این متخصص طب سنتی در ادامه اظهار داشت: ترشح بعضی از آنزیم ها در جذب غذا موثرند که به واسطه PH موجود در محیط از ترشح این ماده جلوگیری شده و کم خونی در فرد به وجود میآید.
وی افزود: کم خونی ناشی از ترشح آنزیمها سبب پوکی و نرمی استخوان میشود.
مینایی با بیان اینکه روزه داران می توانند به جای نوشابه از شربتهای خوش طعم به هنگام افطار استفاده کنند، ادامه داد: شربتهای سکنجبین، لیموترش، آلبالو، به لیمو، زعفران البته به طور طبیعی نه صنعتی ترکیبات مفیدی است که در سفره افطار باید جایگزین نوشابه شود.
این متخصص طب سنتی عنوان داشت: ضعف کبد یکی دیگر از مضرات استفاده از نوشابههای گازدار است که بر روی کل سیستمهای ایمنی بدن در مقابل عوامل آزار رسان تاثیر میگذارد.
وی تاکید کرد: ضعف در کبد به مرور زمان با بالا رفتن سن موجب ابتلای انسان به انواع بیماریها می شود.
انتهای پیام/