سومين طرح پرورش شتر مرغ صنعتی در شهرستان آمل بهره برداری شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،سرپرست مديريت جهاد كشاورزی شهرستان آمل با بهره برداری از اين طرح، ظرفيت واحدهای صنعتی پرورش شتر مرغ اين شهرستان به 350 قطعه رسيد كه 50 قطعه آن مولد و 300 قطعه ديگر پرواری است.

سيد حسين اسلامی افزود: 10 تن گوشت، يك هزار و 300 قطعه جوجه و هزار و 100 عدد تخم شترمرغ سالانه از پرورش شتر مرغ در شهرستان آمل توليد می شود.

وی با بيان اينكه روغن، پر و پوست از فرآورده های پرورش شتر مرغ است، گفت: توسعه تجارت گوشت و مواد پروتئينی از منابع جديد شامل شترمرغ، بلدرچين، كبك و بوقلمون به منظور معرفی الگوهای جديد تغذيه ای از جمله سياست های راهبردی جهاد كشاورزی است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.