به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛یک کارشناس تغذیه گفت: مصرف خرما در وعده افطاری، در کنترل اشتها و پرخوری موثر است و موجب بازگشت توان مغزی و عضلانی پس از ساعتها روزهداری میشود.
نگین رمضانی افزود: مصرف خرما و کشمش موجب کنترل اشتها و جلوگیری از پرخوری به هنگام افطار میشود.
وی گفت: مصرف خرما در ماه مبارک رمضان در تنظیم قندخون بسیار موثر است و توصیه میشود در وعده افطار 3 تا 5 عدد خرما مصرف شود؛ ولی باید از مصرف بیش از حد خرما همچون سایر شیرینیها پرهیز شود.
کارشناس تغذیه افزود: این میوه میتواند انتخاب خوبی به جای قندهای صنعتی باشد؛ و به دلیل اینکه قند آهسته و به مرور در بدن آزاد و مواد مغذی و فیبر لازم برای بدن را تامین میکند، میتواند تغذیه مناسبی در وعدههای سحر و افطار برای بانوان شیرده و دختران و پسران روزه اولی در ماه رمضان باشد.
رمضانی با بیان اینکه خرما، در بازیابی توان مغزی و عضلانی فرد روزهدار بسیار موثر است، گفت: پس از ساعتها روزهداری، کاهش قند خون بر مغز تاثیر میگذارد و سبب میشود فرد احساس ضعف کند بنابراین مصرف خرما در وعده افطار این خاصیت را دارا است که در مدت 20 دقیقه قدرت و توانایی را به شخص روزهدار بازگرداند.
وی درباره خواص و نکات تغذیهای خرما افزود: از جمله خواص خرما میتوان به تقویت ایمنی بدن در برابر بیماریهای عفونی و غیر عفونی و افزایش مقاومت بدن اشاره کرد. خرما میوهای است که ویتامینهای A، B، C و E را به همراه املاح معدنی شامل فسفر، کلسیم، آهن و منیزیم را برای بدن تامین میکند.
توصیه میشود افراد عادت کنند خرما را به عنوان جایگزینی برای قند، با چای مصرف کنند. این میوه به میزان لازم دارای آهن، اسیدفولیک، پروتئین و چربی است .
انتهای پیام/