به گزارش
گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی میرصالحی اظهار داشت: 14 منطقه فرش ایران شامل فرش مناطق اردکان، ایلام، ترکمن جرگلان و بجنورد، کردی خراسان شمالی، چهارمحال و بختیاری، سردرود آذربایجان شرقی، سیستان و بلوچستان، قشقایی فارس، گبه فارس، لرستان، مود بیرجند، قهستان، ورامین و سنقر کلیایی کرمانشاه است که توسط این دفتر در سازمان جهانی مالکیت فکری (WIPO) به ثبت جهانی نشان جغرافیایی رسید.
وی یادآور شد: فرایند انجام کار از اوایل سال گذشته آغاز و پس از مطالعات امکان سنجی برای هر کالا و محصول، اقدامات ثبت ملی که شامل تنظیم اظهارنامه و تکشیل پرونده و دو بار آگهی در رزونامه رسمی در بازههای زمانی 1 و 2 ماه میباشد انجام شد.
میرصالحی ادامه داد: سپس تشکیل پرونده ثبت جهانی شامل تنظیم اظهار نامه لیسبون، تهیه گزارش کامل کارشناسی برای هر محصول و تهیه کلیه مستندات لازم و ارسال آن به سازمان جهانی مالکیت فکری (wipo) صورت گرفت.
به گفته وی؛ فرآیند انجام کار در سازمان مزبور حدودا 6 تا 8 ماه به طول میانجامد که ابتدا پرونده مورد بررسی کارشناسی قرار میگیرد و سپس به کشورهای عضو معاهده لیسبون ارسال شده و در صورت عدم ادعا و ا عتراض از سوی کشورهای مذکور به مرحله ثبت و صدور ثبت جهانی میانجامد.
به گزارش شاتا، از مزیتهای ثبت جهانی یک کالا یا محصول شامل صادرات محصول و کالای ایرانی با نام ایران ، امتیاز انحصار صادرات محصول برای ایران ،افزایش قیمت صادراتی محصول و در نهایت افزایش ارزش افزوده محصولات خواهد بود.
انتهای پیام/