به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، اگر تصمیم گرفتهاید چند کیلویی لاغر شوید بدانید گردو میتواند همیار خوبی برای رسیدن به خوش اندامی باشد. به خاطر این که اگر قبل از غذا یک مشت گردو (۳۰ گرم) میل کنید. در این صورت نه تنها پرخوری نمیکنید بلکه کلی فیبر هم نصیبتان میشود.
به خاطر این که گردو سرشار از فیبر است برای همین سیری طولانی مدتی ایجاد میکند. زمانی که فیبرها وارد معده میشوند آب را به خود جذب میکنند و حجیم میشوند. برای همین به این زودیها گرسنهتان نمیشود.
مقدار فسفر موجود در آن با ماهی و برنج و حتی تخم مرغ نیز برابری میکند.
گردو خون ساز و تصفیه کننده خون، درمان کننده بیماری های ریوی ومسکن دل پیچه است مربای گردو، ملین بوده و آپاندیس را تقویت می کند، خوردن آن از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری کرده و خوردن آن با انجیر و موز مقوی حواس و مغز است . چون گردو دارای مس می باشد بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می کند گردو از بروز حمله قلبی جلوگیری میکند.
گردو را به نام "غذای مغز” نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم.
طبق تحقیقات تازه خوردن گردو بعد از غذا ممکن است باعث کاهش آسیب هایی شود که غذاهای چرب به سرخرگ ها وارد می کنند.گردو غنی از ترکیباتی است که تا حدودی از سفت شدن سرخرگ ها جلوگیری و به حفظ انعطاف پذیری آنها کمک می نماید .
گردو حاوی آرژینین، یک آمینو اسید است که بدن از آن برای تولید اکسید نیتریک استفاده می کند. وجود این ماده برا ی حفظ خاصیت انعطاف پذیری قلب لازم است .
گردو همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها و اسید آلفا-لینولئیک (ala)- یک نوع اسید چربی امگا۳ نباتی با خواص بهداشتی است. به گفته محققان و کارشناسان تغذیه مصرف بالای این اسید چرب فرد را در برابر حمله قلبی محافظت میکند.
به علاوه گردو حاوی فلاونوئیدی بنام اسید الاژیک است که این ماده میتواند رشد سلولهای سرطانی را مسدود کند.
انتهای پیام/ی