به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، حمید ملانوری افزود: مبارزه با پدیده شوم اعتیاد و مواد مخدر باید اجتماعی شود و با خودکنترلی این معضل را کنترل کنیم.
وی ماه رمضان را به دلیل بیشتر شدن اجتماعات و فضای معنوی جامعه ظرفیت خوبی برای تبیین این مهم دانست و خاطر نشان کرد: همه به ویژه دستگاههای اجرایی طی سال باید برای پیشگیری این معضل برنامه و طرح ارائه و در جلسات حضور داشته باشند.
ملانوری با بیان اینکه اقدامات زیادی طی سالهای گذشته برای جلوگیری از ورود مواد مخدر به کشور انجام شده است ، تصریح کرد: با برنامههای فرهنگی که در هفته مبارزه با مواد مخدر داریم امید میرود که بتوانیم روشنگری بیشتری در بین افراد جامعه داشته باشیم و از عواقب شوم مصرف مواد مردم را آگاه سازیم.
وی با اشاره به اینکه امروزه تنباکوهای معطر حاوی مواد روانگردان هستند و در واقع قلیان و سیگار دریچه ورود به اعتیاد به مواد مخدر است، یاد آورشد: سن اعتیاد پایین آمده و آمار اعتیاد زنان نیز رو به افزایش است.
فرماندار رفسنجان از ارائه برنامههای فرهنگی در راستای مقابله با پدیده قلیان یاد کرد وگفت: طرح قلیانها را گلدان کنیم و تشکیل زنجیره انسانی مقابله با پدیده قلیان که در رفسنجان انجام شد از جمله برنامههایی است که میتواند تا حدی در کاهش این آسیب کمک کند.
ملانوری به کار فرهنگی نیروی انتظامی در پارکها و گفتوگو با خانوادههایی که در پارک قلیان همراه داشته و مصرف میکردند اشاره کرد و افزود: با توضیحاتی که از سوی نیروی انتظامی به این خانوادهها داده شد، طی هفته گذشته 100 قلیان توسط خود مردم به نیروی انتظامی تحویل داده شد.
وی یادآور شد: در حال حاضر بیش از ۹۵ درصد مغازههای رفسنجان هیچگونه مواد دخانی از جمله سیگار در معرض دید ندارند و از اول تیر نیز فروش سیگار و تنباکو و هر نوع مواد دخانی در سوپریها و دکههای رفسنجان ممنوع است.
انتهای پیام/ی