به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛محمدتقی سلیمانی افزود : آموزش عمومی، ارتقای آگاهی های تخصصی، نمونه گیری
از موارد مشکوک به بیماری و بستری کردن بیماران از اقدامات پیشگیرانه و
کنترلی در مواجهه با وبا است.
وی اضافه کرد : هر ساله در فصل تابستان،
نگرانی از بیماری های منتقله از آب و غذا مانند وبا وجود دارد و این بیماری
رابطه مستقیمی با سطح بهداشت جامعه دارد و فقط با پیشگیری می توان از
ابتلا به آن در امان ماند.
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان قزوین ادامه داد : با توجه به اینکه عامل این
بیماری مدت زیادی در شرایط مختلف زنده می ماند، شستن مرتب دست ها با آب و
صابون، استفاده از آب آشامیدنی سالم، رعایت بهداشت مواد غذایی، گندزدایی
سبزیجات و میوه جات، استفاده از مواد اسیدی مثل آب لیمو و مبارزه با حشرات
می تواند در پیشگیری از آن موثر باشد.
سلیمانی نحوه انتقال این بیماری
را آب، شیر، مواد غذایی، بستنی، نوشیدنی ها، میوه، سبزیجات و حشرات آلوده و
همچنین مواد دفعی بیماران و حاملان سالم، دانست.
وی گفت: سال گذشته بیش
از سه هزار و 200 مورد نمونه برداری از آب آشامیدنی در شهرستان قزوین
انجام شد که از این تعداد 118 مورد آلوده شامل 115 مورد در مناطق روستایی و
سه مورد در مناطق شهری شناسایی شد.
انتهای پیام/