به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سنندج،یکی از کارشناسان تغذیه با تاکید بر اینکه شهروندان زولبیا و بامیه مصرفی خود را باید فقط از شیرینیفروشیهای دارای مجوز بهداشتی خریداری کنند افزود: مقدار مصرف این نوع شیرینی باید محدود و در حد رفع نیاز ذائقه باشد و نه رفع نیاز وعده غذایی و مصرف زیاد آن در وعده افطار سبب افزایش قند و چربی خون شده و تعادل چربیهای بدن را به هم میزند و از سویی موجب افزایش فشار خون، چربی خون، بیماریهای قلبی و عروقی میشود.
خانم فوزی گفت: بهتر است به جای تامین قند کاهش یافته در طول روزهداری از غلات(نان و برنج) و قندهای طبیعی مانند کشمش و خرما استفاده شود و از مصرف مواد چرب و شیرین مثل حلوا، زولبیا، بامیه، گز و سوهان پرهیز کنیم
وی افزود: مصرف زیاد زولبیا و بامیه برای سلامت مضر است و در یک لحظه میزان زیادی از کالری، چربی و قند را وارد بدن میکندوباید از مصرف بیش از حد آن خودداری کرد.
انتهای پیام/م - س