یک متخصص تغذیه گفت : آلزایمر زمینه های ارثی دارد ولی گاهی مواقع با خوردن برخی از مواد غذایی می توان این روند را به تعویق انداخت .

محمد حسین عزیزی متخصص علوم تغذیه درگفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: با توجه به اینکه آلزایمر زمینه های ارثی دارد ولی برخی از مواد غذایی می تواند به تاخیر انداختن این عارضه به اشخاص کمک کند. 

این متخصص علوم تغذیه در ادامه تصریح کرد: اسیدهای چرب امگا 3 که در روغن ماهی ، دانه های گیاهی روغنی ،مغز ها (گردو، بادام، پسته) برای پیشگیری ازآلزایمر موثر است. 

وی اظهار داشت: در میان چربیها، روغن های گیاهی، روغن کنجد، کلزا یا کانولا  روغن بذرک نیز برای پیشگیری از این عارضه موثر است. 

عزیزی با بیان اینکه ویتامین‌ها  جز آن دسته از غذاهایی است که در  تاخیر این بیماری موثر است گفت: ویتامین های گروه B ، B1، B2، B12، B6  در اغلب سبزیجات و غلات ، حبوبات ، مخصوصا غلات پوست نگرفته به تاخیر این عارضه کمک می کند.   

این متخصص علوم تغذیه تاکید کرد: آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات، بتاکاروتن، لیکوپن، فلاونوییدها و ویتامین های E و C در سبزیجات برگ پهن و سبزیجات نارنجی، قرمز، سبز نیز برای پیشگیری از آلزایمر موثر است. 

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۲ ۰۱ تير ۱۳۹۵
بسیار عالی و ممنون از اطلاع رسانی تان
آخرین اخبار