به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، هر ماده مغذی انرژی زایی كه برای انرژی مصرف نشود، به صورت چربی ذخیره می شود ، بنابراین باید سعی کرد بین كالری دریافتی با سوخت آن در بدن توازن برقرار شود.
برای کنترل بهتر قند خون توصیه می شود بین غذاهای اصلی میان وعده نیز میل گردد. البته به این شرط که میان وعده سالم و متعادل باشد. چنین میان وعده ای نباید بیش از 200 کالری داشته باشد.
اگر سابقه خانوادگی دیابت دارید باید بر روی مواد غذایی خود به ویژه میان وعده هایی که مصرف می کنید نظارت داشته باشد. در تصویر زیر می توانید نمونه هایی از بهترین میان وعده های کم کالری و مغذی را ببینید.
انتهای پیام/