به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمودرضا نیازی با اشاره به اینکه محصولات تولیدی کارخانههای سوسیس و کالباس استان کهدارای پروانه استاندارد هستند، به طور مرتب رصد میشود افزود:استفاده از خمیرمرغ در محصولات آنها ممنوع است.
وی گفت:برای اطمینان مردم از استاندارد بودن این محصولات کد 10 رقمی زیر علامت استاندارد محصول درج شده که افراد میتوانند این کد را به سامانه پیامکی 10001517 ارسال کنند و از استاندارد بودن محصول مطمئن شوند.
نیازی با بیان اینکه سال گذشته در بازرسیهای به عمل آمده، 1720
کیلوگرم انواع فرآورده گوشتی غیرقابل مصرف کشف و امحاء شد.ادامه داد :علاوه
برفرآوردههای گوشتی استان، فرآوردههای گوشتی که در سایر استانها تولید شده و در
استان توزیع میشود نیز رصد میشوند.
انتهای پیام/پ