مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه گفت: از تمام هشت واحد تولید سوسیس و کالباس بازرسی می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ محمودرضا نیازی با اشاره به اینکه محصولات تولیدی کارخانه‌های سوسیس و کالباس استان کهدارای پروانه استاندارد هستند، به طور مرتب رصد می‌شود افزود:استفاده از خمیرمرغ در محصولات آنها ممنوع است.

وی گفت:برای اطمینان مردم از استاندارد بودن این محصولات کد 10 رقمی زیر علامت استاندارد محصول درج شده که افراد می‌توانند این کد را به سامانه پیامکی 10001517 ارسال کنند و از استاندارد بودن محصول مطمئن شوند.

نیازی با بیان اینکه سال گذشته در بازرسی‌های به عمل آمده، 1720 کیلوگرم انواع فرآورده گوشتی غیرقابل مصرف کشف و امحاء شد.ادامه داد :علاوه برفرآورده‌های گوشتی استان، فرآورده‌های گوشتی که در سایر استانها تولید شده و در استان توزیع می‌شود نیز رصد می‌شوند.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.