گاهی دلسوزی خانواده را با دخالت اشتباه می گیریم و عکس العمل منفی از خودمان نشان می دهیم.

شیوا بهمنش آسیب شناس در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علل دخالت بی مورد اطرافیان در مسائل شخصی ، گفت: خانواده، دوستان و آشنایان گاهی خواسته یا ناخواسته در امور خصوصی  زوج های جوان دخالت می کنند و ندانسته موجبات رنجش خاطر آنها را فراهم می کنند. 

وی افزود: گاهی این خود ما هستیم که با بازگو کردن مسائل خصوصی مان در جمع های فامیلی به دیگران چراغ سبز نشان می دهیم تا آنها به خودشان این اجازه را بدهند که در امور زندگی ما کنجکاوی کنند. 

این کارشناس ادامه داد: تبعات این گونه رفتارها این است که زوجین همدیگر را متهم کرده و هر کدام دیگری را مسئول دخالت های بی مورد خانواده و اقوامشان می دانند. در صورتی که این رفتار به هیچ وجه پذیرفته شده نیست و زن و شوهرها باید حساب همسرشان را از خویشاوندان آنها کاملاً جدا کنند. 

بهمنش تصریح کرد: برای پیشگیری از دخالت دیگران در زندگی شخصی تان بهتر است از مطرح کردن مسائل خصوصی در مهمانی ها و جمع های فامیلی پرهیز کنید و اگر کسی سوالی از شما پرسید که دوست نداشتید جواب دهید با رعایت احترام موضوع بحث را عوض کنید یا پاسخی مبهم به وی بدهید طوری که متوجه شود که شما تمایلی به ادامه بحث ندارید. 

وی در ادامه با اشاره به اینکه دخالت با دلسوزی متفاوت است، افزود: گاهی ما دلسوزی را با دخالت کردن اشتباه می گیریم مثلاً اگر مادر همسرمان از ما می خواهد که در هزینه هایمان صرفه جویی کنیم و مقداری از درآمدمان را پس انداز کنیم، بهتر است این پیشنهاد را به دخالت تعبیر نکنیم و در مقابل آن واکنش منفی نشان ندهیم. 

بهمنش در پایان گفت: اگر احساس کردید که فردی از خانوده شما یا همسرتان بیش از حد در زندگی شما کنجکاوی می کند بهتر است هر کدام جداگانه با خانواده یا اقوامتان صحبت کنید، این کار باعث می شود حریم ها حفظ شود و کدورت و سوء تفاهمی در روابط فامیلی پیش نیاید. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۹ ۱۷ تير ۱۳۹۵
بسیار عالی ممنون
آخرین اخبار