وی گفت : در راستای سیاستها و برنامههای محوری اقتصاد مقاومتی و با تأکید بر اصلاح الگوی کاشت، مصرف بهینه آب، بهبود حاصلخیزی خاک اراضی منطقه و کاهش سطح زیر کشت محصولات آببر تابستانه مانند ذرت دانهای توسعه کشت و تولید حبوبات در دستور کار مدیریت زراعت قرار گرفته است.
رستگاری با اشاره به ظرفیت و مطالعات صورت گرفته افزود: برنامه کاشت در سطح 4 هزار و 991 هکتار و تولیدی بیش از 6 هزار و 223 تن در تابستان جاری به شهرستانها ابلاغ شده است.
وی باتوجه به حمایت از تولیدکنندگان و توسعه گفت: استفاده از بذور اصلاح شده به مقدار 21 تن بذر ماش زودرس رقم پرتو و مقدار 1.7 تن بذر لوبیای قرمز رقم صیاد به صورت یارانهای تأمین و در بین کشاورزان توزیع شده است.
رستگاریافزود: برای تغییر تقویم زراعی تولید و استفاده بهینه از فصل زراعی در سطح 15 هکتار، مزارع الگویی در مناطق گرمسیری و سردسیری با مشارکت کشاورزان به مرحله اجرا در آمده است.
وی بابیان اینکه در نقاط بارز منطقه میتوان به کاشت لوبیای چشمبلبلی و ماش پرتو در اسفند ماه و برداشت آنها در اردیبهشت ماه با عملکرد بالا گفت:با این دستاورد امکان کاشت و تولید حبوبات طی دو مرحله در یک فصل زراعی «کمتر از هفت ماه» فراهم میشود.
رستگاری بااشاره به برنامههای ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اقتصاد مقاومتی برای توسعه خاطرنشان کرد: دو برابری سطح زیر کشت و سه برابری تولید توأم با تجهیز 75 درصد سطح به آبیاری نوار تیپ طی برنامه توسعه برنامهریزی شدهاست.
وی افزود:تحقق این امر در سایه تأمین الزامات بنیادی به ویژه توسعه مکانیزاسیون تولید و تأمین منابع مالی دور از انتظار نیست.
انتهای پیام/ی