به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، رادمهر افزود : برخلاف تصور برخی مردم که مرغ های بزرگ را نشان بهتر بودن می دانند باید بگوییم که این تصور اشتباه است و وزن مناسب و استاندارد مرغ، زیر دو کیلوگرم می باشد.
وی گفت: براساس طرح مرغ با اندازه استاندارد مرغ ها با وزن هزار و ۲۰۰ تا هزار و ۸۰۰ گرم در سطح استان و شهرستان عرضه خواهند شد.
وی افزود : از مزایای بهداشتی گوشت مرغ با وزن استاندارد بهبود کیفیت لاشه به دلیل کاهش چربی و ضایعات و بهبود طعم و میزان تردی و خوش خوراکی گوشت می باشد.
رادمهر خاطرنشان کرد: طی این طرح به دلیل کاهش طول دوره پرورش مرغ در مرغداری نیاز به مصرف دارو و آنتی بیوتیک در طول دوره کاهش یافته و درنتیجه احتمال باقیمانده های دارو و آنتی بیوتیک در گوشت بسیار کم خواهد شد و این امر افزایش کیفیت و سلامت گوشت را به دنبال خواهد داشت.
دکتر مهدی رادمهر با اشاره به طرح پایش آنتی بیوتیکی گوشت مرغ که قبل از طرح عرضه مرغ با وزن استاندارد به اجرا در آمده بود گفت: کارشناسان دامپزشکی با اجرای این طرح ها سعی در عرضه بهترین و سالم ترین گوشت مرغ به بازار مصرف مردم را دارند.
انتهای پیام/ی