محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت و گو با
خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛در خصوص مصرف میوه ها برای افراد روزه دار در ماه رمضان اظهار کرد: تمام میوه ها برای روزه داران مفید هستند و در این بین برخی میوه های آبدار با خاصیت رفع عطش مانند هندوانه در طول روزه داری مناسب هستند.
وی با بیان اینکه استفاده از میوه های دارای فیبر بالا مانند سیب برای روزه داری توصیه می شوند، عنوان کرد: با توجه به اینکه استفاده از فیبر حفظ آب بدن را به همراه دارد و افراد روزه دار در طول ماه رمضان دچار یبوست می شوند، مصرف میوه های دارای فیبر بالا برای روزه داری مناسب است.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تاکید کرد: به دلیل اینکه مدت طولانی معده خالی بوده، میوه ها نباید یک باره مصرف شوند تا دل درد و ناراحتی گوارشی در افراد را در پی نداشته باشد.
وی در رابطه با زمان مصرف میوه ها در ماه رمضان تصریح کرد: بهتر است میوه ها در فواصل بین وعده ها مانند افطار تا شام و شام تا سحر، همچنین موقع سحر میل شوند.
انوشه استفاده از میوه های تابستانی با توجه به طبع سرد آنها بدون مشکل دانست و افزود:میوه های که موجب نفخ و دل پیچه میشود ،(مانند زردآلو )بهتر است در وعده سحر به میزان زیادی مصرف نشود.
انتهای پیام/