به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، رئيس مرکز بهداشت خوزستان گفت : اين مقدار مواد غذايي شامل زولبيا و باميا، آش و حليم و ساير مواد غذايي غير بهداشتي و فاسد مرتبط با ماه رمضان بوده است که از سطح عرضه و فروش ضبط و معدوم شده است.
دکتر شکراله سلمان زاده افزود: در ماه رمضان امسال به طور ميانگين در هر شهرستان 4 اکيپ از بازرسان بهداشت محيط ، روزانه در قالب طرح تشديد نظارت بر مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي به ويژه مراکز تهيه و عرضه مواد غذايي حساس فصلي مرتبط با رمضان از جمله سالن هاي غذاخوري و آشپزخانه ها و به خصوص شيريني پزي ها و کارگاههاي توليد زولبيا و باميه و آش و حليم در زمان فعاليت بازار در ساعات عصر تا افطار و همچنين در قالب بازرسي هاي شامگاهي از زمان بعد از افطار تا پاسي از شب نظارت مي کنند.
وي تصريح کرد: در 10 روز اول ماه رمضان بيش از 3 هزار بازديد از مرکز تهيه و توزيع مواد غذايي با اولويت آش و حليم و کارگاهاي قنادي و توليد زولبيا و باميا، سالن هاي غذاخوري و ساير مراکز و اماکن عمومي انجام شد که از اين تعداد براي 301 مرکز تهيه و توزيع متخلف اخطاريه بهداشتي صادر و 62 مرکز تهيه و توزيع به علت عدم رعايت اصول بهداشتي به مراجع قضايي معرفي و 39 مرکز نيز مهر و موم شد.
انتهای پیام/ح