به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛دکتر غلامرضا نوری افزود: دومین عامل هیدرودینامیکی دریای عمان شوری آب دریا می باشد، موقعیت این دریا در محدوده شمالی اقیانوس هند که موجب ارتباط مستیم آن با آبهای اقیانوسی گردیده باعث شده به مقادیر متوسط شوری اقيانوس های جهانی نزدیکتر باشد.
وی ادامه داد: بیشترین میزان شوری آب دریای عمان مربوط به عمق صفر با مقدار 75 و 36 گرم بر لیتر و کمترین آن مربوط به عمق 3 هزار متر می باشد.
وی اظهار کرد: بیشترین میزان شوری در ایستگاه های منطقه مطالعاتی مربوط به جنوب شرقی ترین ایستگاه یعنی گواتر می باشد که این به دلیل تاثیر بیشتر مونسون تابستانه در این منطقه می باشد.
وی ادامه داد: در سرتاسر منطقه دریای عمان، آبهای سطحی از نظر اکسیژن در حد اشباع هستند و مقادیر دقیق آن متاثر از میزان درجه حرارت و شوری است.
انتهای پیام/ع