به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ داریوش صفاری با بیان اینکه از این تعداد واحد صنعتی در حال حاضر 166 واحد فعال هستند، افزود: این واحدها بین 20 تا صد درصد ظرفیت تولید دارند.
وی از تعطیلی 73 واحد تولیدی تعطیل طی سالهای اخیر در ملایر خبر داد و گفت: این واحدها با توجه به مشکلات و موانع تعطیل شده است.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر گفت: طرحهای نیمهکاره صنعتی و تولیدی دارای 60 درصد پیشرفت فیزیکی در شهرستان در حال پیگیری هستند.
داریوش صفاری در ملایر با اشاره به ظرفیتهای بالای صنعتی این شهرستان اظهار کرد: ملایر در بخش صنعت استان رتبه برتر را دارد و با توجه به منابع صنعتی مهم در شهرستان نیازمند حمایت بیشتر در ابن بخش است.
صفاری تصریح کرد: از این تعداد واحد تعدادی نیز به خاطر فرسوده بودن ماشینآلات، مناسب نبودن محل تولید، فوت مالک، اختلاف شرکا و قابلیت بازگرداندن به چرخه تولید را ندارند و پروانه بهرهبرداری آنها در دست ابطال است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر 2 هزار و 800 نفر در واحدهای تولیدی ملایر مشغول فعالیت هستند، گفت: با توجه به مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی شهرستان طی سالهای اخیر تعداد زیادی از این واحدها تعطیل و کارگران زیادی نیز بیکار شدند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر نبود نقدینگی، مشکلات اقتصادی، رکود بازار، بدهی بانکی، مشکلات با ادارات و... را از جمله علت تعطیلی واحدهای تولیدی و صنعتی ملایر دانست.
وی بیان کرد: با توجه به این مشکلات طی ماههای گذشته با پیگیری مسئولان ارشد استان، شخص استاندار، فرماندار ملایر و نمایندگان مردم ملایر در مجلس، حل مشکلات این واحدها در دستور کار قرار گرفته است.
صفاری با اشاره به بازدیدهای هفتگی فرماندار و مسئولان ملایر از واحدای داری مشکل گفت: این واحدها بعد از بازدید مورد بررسی قرار گرفته و مشکلات آنها بعد از دستهبندی به ستاد رفع موانع تولید به استان ارسال میشود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعدادی از این واحدها به استان ارسال شده است، افزود: واحدهای دارای مشکل مورد بررسی قرار گرفته و در جلسه ستاد تسهیلات رفع موانع در استان بررسی میشوند.
رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت ملایر افزود: تعدادی از این واحدها مصوبه گرفته تا مشکلات آنها حل شود که به تدریج تا پایان سال با توجه به اولویتبندی مشکلات آنها حل خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تعدادی از واحدهای تولیدی شهرستان کارخانههای کشمش هستند، افزود: این واحدهای کشمش پاککنی به دلیل نبود محصول اولیه دچار مشکل شدند.
صفاری گفت: این واحدها به صورت فصلی کار میکنند و امسال با توجه به پیشبینی برداشت خوب کشمش قسمت عمدهای از مشکلاتشان حل خواهد شد.
وی با بیان اینکه طرحهای نیمهکاره صنعتی و تولیدی دارای 60 درصد پیشرفت فیزیکی در شهرستان در حال پیگیری هستند، افزود: به دلیل جذب تسهیلات برای واحدهای تولیدی در حال حاضر این واحدها در سامانه رونق ثبت میشوند تا مشکل نقدینگی و بدهی آنها به مرور حل شود.
انتهای پیام/ ا