به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، آیتالله عباس کعبی در مراسم بزرگداشت شهدای هفت تیر که (امروز، یکشنبه 6 تیرماه) در حسینه ثارالله اهواز برگزار شد، با بیان اینکه طبق تفسیر قرآن مردم به سه دسته تقسیم میشوند، اظهار کرد: بخش نخست مردمی هستند که محور زندگی آنها بر اساس منافع است و در موضعگیریها، اعتقادات و عملکرد خود منفعتگرا هستند.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان با بیان اینکه هفت تیر محصول اتفاق شوم نفاق، لیبرالیسم و استکبار جهانی بود که موجب شد تا چهره کریه لیبرالیسم و نفاق نمایانتر شود و مرزبندی روشنی بین نیروهای انقلابی و این جریان را به دنبال داشت، گفت: خط شناسی، خط دهی و تفکیک بین خطوط انحرافی و انقلابی با اندیشه و اقدام شهید بهشتی میسر بود و آرمانگرایی انقلابی، روحیه انقلابی و عقلانیتانقلابی از ویژگیهای وی بود.
وی ادامه داد: بخش دیگر افرادی هستند که هم به دنبال منافع مادی و هم منافع معنوی هستند. این افراد خود را طلبکار اسلام میدانند و نه وامدار؛ اسلام آنها به شرط غنیمت است و اسلامی که در آن خطر باشد را نمی خواهند. این نوع افراد در صدر اسلام هم وجود داشتند. در جنگ بدر برخی از افراد از جنگیدن ناراضی بودند. به تعبیری دیگر اسلام آنها اسلام راحت طلبی است. این افراد اهل مجادله با ولی امر و رهبر اسلام هستند. این جریان تا صدر اسلام وجود داشت و در حال حاضر نیز وجود دارد و در آینده نیز خواهد بود.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه دسته سوم افرادی هستند که خود را وقف اسلام میدانند، عنوان کرد: این افراد همیشه در صحنه حاضرند و بدون هیج چشمداشتی برای اسلام جانفشانی میکنند و ملاک آنها در موضعگیریها رضایت خداوند است و حتی اگر در این راه جان خود را از دست دهند، تردیدی نمیکنند؛ واژه انقلابی شامل چنین افرادی میشود.
کعبی با اشاره به اینکه شهید بهشتی سرآمد یاران امام(ره) بود که خود را وقف اسلام و انقلاب کرده بود، گفت: شهید بهشتی مغز متفکر و نظریهپرداز انقلاب پس از امام(ره) بود. درست است که گفته میشود تئوریسین انقلاب شهید مطهری بود اما امتیاز شهید بهشتی در این است که علاوه بر تئوریسین بودن، در انقلاب جلودار بود و مباحث تئوری و عملی انقلابی را با هم داشت.
وی ادامه داد: شهید بهشتی فرمانده برتر نیروهای انقلابی بود. به همین دلیل دشمنان از ایشان هراس داشتند. آیتالله مصباحیزدی در خصوص شهید بهشتی گفته است که در هسته مرکزی جامعه مدرسین پیش از انقلاب همه به فکر مبارزه بودند اما تنها کسی که همواره به پس از انقلاب فکر می کرد، شهید بهشتی بود. شهید بهشتی در آن حلقه همواره بیان میکرد که طرح ما برای پس از پیروزی و اداره کشور چیست؟
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری عنوان کرد: اثرات ماندگار بسیاری از شهید بهشتی به جا مانده اما متأسفانه تاکنون حتی یک فیلم در مورد این شهید بزرگوار و 72 تن از یاران ایشان ساخته نشده است؛ نظریهپردازی در انقلاب و نقش ویژه در تدوین قانون اساسی از جمله اثرات ماندگار شهید بهشتی است. در پیشنویس قانون اساسی طرحی به نام ولایت فقیه نبود و این شهید بهشتی بود که به شکل ماهرانهای ولایت فقیه را در قانون اساسی گنجاند.
کعبی افزود: مدیریت شورای انقلاب، تثبیت انقلاب و عبور انقلاب از خطر، از دیگر اثرات ماندگار شهید بهشتی است. اکنون مشاهده میکنیم که انقلابهای بهار عربی دوامی نداشتهاند اما شهید بهشتی با خطدهی امام راحل به نحوی شورای انقلاب را مدیریت کرد که انقلاب تثبیت شد.
وی اظهار کرد: خط شناسی، خط دهی و تفکیک بین خطوط انحرافی و انقلابی با اندیشه و اقدام شهید بهشتی میسر بود. آرمانگرایی انقلابی، روحیه انقلابی و عقلانیتانقلابی از ویژگیهای شهید بهشتی بود. به همین جهت هفت تیر محصول اتفاق شوم نفاق، لیبرالیسم و استکبار جهانی بود که موجب شد تا چهره کریه لیبرالیسم و نفاق نمایانتر شود و مرزبندی روشنی بین نیروهای انقلابی و این جریان را به دنبال داشت.
نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: متأسفانه جریانی در داخل کشور وجود دارد که تلاش میکند چهره آمریکا را بزک کند در حالی که مشکل ما با غرب پرونده هستهای نیست بلکه هویت اسلامی است و دشمنی آمریکا با ملت ایران هیچ وقت تمامی نخواهد داشت؛ اما جریان دیگری در کشور نیز وجود دارد که منفعتطلب است و چه با نام اصولگرا یا اصلاحطلب جا خشک میکند و هم در دیدگاهها و هم در موضعگیریها نفع گرا بوده و تنها به دنبال نفع خود هستند.
کعبی با بیان اینکه جریان سومی نیز در داخل کشور وجود دارد که تنها عملگرا هستند، عنوان کرد: این جریان تنها به دنبال تخصص هستند و از ارزش ها دوری و حتی مطرح میکنند که اداره کشور نیاز به کارشناس دارد و نه نماز شبخوان!؛ اما در این بین جریان چهارمی نیز وجود دارد که جریان انقلابی است. این جریان میگوید که با شرع اسلام میتوان به عدالت رسید و با استکبار مبارزه کرد.
وی ادامه داد: رهبر انقلاب تأکید بسیاری بر روحیه انقلابی دارد. امروز دیگر جریان های سنتی اصول گرا و اصلاح طلب رنگ باخته است و تنها دو جریان انقلابی و ضدانقلابی را داریم. در خوزستان که دروازه تشیع به ایران و مهد شهدای مدافعان حرم است، نیروهای انقلابی باید با هدایت روحانیت حرکت انقلابی پویایی و در پشتسر ولایت ایجاد کنند. ما اجازه نمیدهیم ارزشهای انقلابی ما ملعبه دست دنیاطلبان شود و اگر کسانی بخواهند در مقابل دین ما بیاستند قاطعانه در مقابل تمام دنیا خواهیم ایستاد.
انتهاي پیام/و