وی با بیان اینکه در گذشته تعداد محدودی از نانواییها از این ماده استفاده میکردند،
از برخورد قانونی با خبازیهای متخلف خبر داد که حتی به تعطیلی آن واحد نیز منجر
شده است.
رحمت آبادی ادامه داد:خبازیها حق استفاده
از افزودنیهای غیرمجاز از جمله جوش شیرین، مواد سفید کننده و ... را ندارند و
تنها چیزی که میتوانند به نان اضافه کنند، سبوس است.
وی از وجود حدود 2100 خبازی در کل استان کرمانشاه خبر که از این تعداد بیش از 900
واحدی مربوط بهشهر کرمانشاه است.اکنون حدود 20 درصد خبازیهای کرمانشاه
آزادپز هستند.
انتهای پیام/پ