به گزارش گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛
تره ۲ نوع است؛ برگ های یکی کوتاه و نازک بوده و اغلب در بهار و تابستان می روید، دیگری تره فرنگی است که برگ های پهن، قوی و بلند داشته و پیاز آن مشخص است.
تره به دلیل پتاسیم بالایی که
دارد ادرارآور خوبی بوده و سموم
را دفع و از فشار و کلسترول بد خون می کاهد. منیزیم آن از بروز سرطان روده و
پروستات جلوگیری کرده و اگر به همراه غذا میل شود سوءهاضمه را درمان کرده، از سوزش
معده کاسته و یبوست دائمی و بواسیر را بهبود می بخشد.
همچنین ناراحتی های طحال را
برطرف کرده و برای نقرس و درد مفاصل مفید است.
بر این اساس هر چقدر ظریف تر و جوان تر باشد قابلیت هضم بهتری داشته و مواد
مغذی آن بهتر جذب می شود.
انتهای پیام/پ