به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان، دکتر حسن زاد آذر گفت: گوشت شترمرغ علاوه بر میزان چربی پایین دارای میزان بالای اسید لینولنیک، آهن، روی، منیزیم و ویتامین های B1, B2 و نیاسین است که همه از دلایل برتری گوشت شترمرغ نسبت به دیگر گوشت های قرمز می باشد.
وی افزود: این گوشت مزاجی گرم و خشک دارد و نکته مهم تر از آن این است که حاوی ویتامین E است که یکی از موثرترین آنتی اکسیدان های طبیعی است.
دکتر حسن زاد آذر در پایان گفت: گوشت شترمرغ برای افرادی که دارای فعالیت طولانی مدت هستند و کسانی که مبتلا به ناراحتی های قلبی و فشارخون بالا می باشند توصیه می شود.
انتهای پیام/ ب