وی گفت: کامیون، کامیونت و کشنده به ترتیب با 749، 406 و 399 مورد، بیشترین آمار خودروهای ردی در آزمون های معاینه فنی را به خود اختصاص داده اند.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های لرستان گفت: بیشترین آمار قبولی طی سه ماه گذشته به ترتیب به مراکز معاینه فنی مهران ازنا و کیهان بروجرد با 2 هزار و 976 و یکهزار و 453 کارت معاینه فنی صادره بیشترین و کمترین آمار مربوط به خودروهای ردی به مراکز معاینه فنی کاوه خرم آباد با 835 و مهران ازنا با 25 وسیله نقلیه بوده است.
رحمانی افزود: عدم عملکرد صحیح سیستم ترمز (41درصد)، میزان آلایندگی(16درصد) و آج لاستیک ها (14درصد) مهمترین علل عدم دریافت کارت معاینه فنی در وسایل نقلیه سنگین و نیمه سنگین است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر چهار مرکز مکانیزه معاینه فنی خودروهای سنگین و نیمه سنگین در استان فعالیت دارند، گفت: بر اساس ماده 9 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی مصوب سال 1389، تمامی وسایل نقلیه که پنج سال از تولید آنها گذشته می بایست دارای برگه معاینه فنی خودرو باشند.
مدیر کل حمل و نقل و پایانه های لرستان افزود: دوره زمانی انجام معاینه فنی برای انواع وسایل نقلیه عمومی سبک و سنگین درون و برون شهری با عمر 10 سال یا کمتر 6 ماه و برای ناوگان با عمر بیش از 10 سال سه ماه است.
رحمانی گفت: 85 درصد از وسایل نقلیه سنگین و نیمه سنگین در سه ماهه نخست امسال در مراکز معاینه فنی استان کارت معاینه فنی دریافت کرده اند.
انتهای پیام /م