به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
زاهدان،کامبیز مشتاقگوهری در جلسه کارگروه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان سراوان اظهار داشت: موزهها با حفاظت از آثار باقیمانده موجبات جذب گردشگران را فراهم میکند و اطلاعات خوبی از زمان، نحوه زندگی، زبان، خط و محیط زندگی را به افراد میدهد.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گفت: هم اکنون بسترهای لازم برای تامین اعتبار این پروژه فراه شده است و با اختصاص اعتبار این پروژه در شهرستان سراوان عملیاتی میشود.
وی افزود: سنگنگارهها به عنوان مهمترین آثار باقیمانده از عصر شکار در مناطق مختلف این شهرستان به صورت پراکنده وجود دارد و تا کنون بیش از 50 سنگ نگاره شناسائی شده است که اغلب آنها نمایشدهنده نقشهایی از انسانی و حیوان هستند.
مشتاقگوهری تصریح کرد: افراد سالخورده نخستین شاهدان این آثار هستند که قدمت این نقوش را به گذشتههای بسیار دور نسبت میدهند و کارشناسان نیز معتقدند سنگنگارهها اطلاعات خوبی از جوامع بشری در عصر پیش از تاریخ در اختیار محققان میگذارد.
وی با اشاره به اهمیت توسعه صنایع دستی در استان افزود: راهاندازی مرکز آموزش و ترویج صنایعدستی از دیگر اقدامات این نهاد در سالجاری است که آموزشهایی را صورت رایگان به شهروندان ارائه میکند.
انتهای پیام/پ