به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛نماینده مردم خرمشهر و مینوشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: پس از سالهای زیاد تعطیلی شرکت صابونسازی، جلسات متعددی برای راهاندازی و احیا این شرکت برگزار شد.
عبدالله سامری افزود: شرکت صابونسازی خرمشهر در سال 78 ورشکسته شد که متاسفانه مسؤولان اجرایی آن زمان پیگیر این مساله نشدند.
وی گفت: سازمان تامین اجتماعی، بانک ملی و سازمان مالیات استان از شرکت صابونسازی خرمشهر طلب دارند که ما این مطالبهها را با پیگیریهای لازم به صورت قسطی تبدیل کردیم.
نماینده مردم خرمشهر و مینوشهر در مجلس شورای اسلامی افزود: در مدت اخیر با توجه به جلسات متعدد خریداران زیادی وارد میدان شدند که فقط یک شخص گزینه جدی بودو این خریدار وعده داده است که مبلغ 6 میلیارد 500 میلیون تومان را برای راهاندازی این شرکت تامین کند که از این مبلغ حدود 2 میلیارد و 500 میلیون تومان را به مطالبه کارگران اختصاص دادیم.
سامری گفت: امیدواریم با وعدههای خریدار شرکت نه تنها خط صابونسازی راهاندازی شود بلکه از تمام ظرفیتهای موجود بهره برده شود.
وی در رابطه با آلودگی محیطزیستی این شرکت در مدت اخیر افزود: سازمان محیطزیست باید برای حل و رفع این مشکل وارد میدان شود چون که از اهمیت و خطرناکی برخوردار است.
شرکت صنایع بهداشتی یاس خرمشهر که به نام صابونسازی معروف است، در سال 1342 در شهرستان احداث شد.
شرکت صنایع بهداشتی یاس از بزرگترین و پیشرفتهترین کارخانهها در خاورمیانه به حساب میآمد که به تولید صابون و گیلیسرین میپرداخت.
این شرکت با وجود گذشته موفق و درخشان، در سال 87 متحمل ورشکستگی شد و تاثیر بهسزایی در محیط منطقه و شرایط اشتغال گذاشت.
پس از ورشکستگی این شرکت تجمعهای بسیاری توسط کارگران بلاتکلیف و زحمتکش آن در سطح شهرستان انجام شد که وادار به تدبر و تفکر مسؤولان برای حل و رفع این مشکل بزرگ شد.
مسئولان اجرایی شهرستان با تشکیل جلسات و نشستهای متعدد به فکر راهاندازی مجدد این کارخانه شدند تا امید از دست رفته کارگران را بازگردانند.
انتهای پیام/