این حمام سال های سال به صورت مخروبه ای رها و به محلی برای کارتون خوابی تبدیل شده بود که با واگذار شدن به بخش خصوصی اکنون رونق گرفته است.
در ابتدای امسال طرح بازسازی حمام گپ افتتاح و به عنوان یک مجموعه فرهنگی، تاریخی و پذیرایی از آن نام برده شد.
سلیمانی مدیرکل سابق میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان در مراسم افتتاح این طرح که 4 فروردین 95 برگزار شد اعتبار هزینه شده برای این اثر تاریخی را یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.
بخش خصوصی توانست مکانی را که در محله قدیمی خرم آباد قرار دارد و از آن استفاده های نادرست می شد ظرف مدت 6 ماه رونق ببخشد و به مجموعه ای گردشگری برای اشتغال جوانان تبدیل کند.
مساحت این حمام قدیمی 709 متر مربع است .
این حمام به وسیله چند پله ارتباطی از خیابان مجاور (خیابان حافظ) به سربینه مرتبط می شود که در حدود سه متر از سطح خیابان پائینتر است.
در گوشه شمال شرقی ورودی حمام
گرم (در حد فاصل حمام گرم و حمام سرد) فضایی کوچک با پوشش تاقی ساخته شده که بخشی از
آن جهت استقرار دلاک و بخشی دیگر جهت انجام کارهای نظافتی تعبیه شده است.
علاوه بر اینها این گونه فضاهای حد فاصل در حمامهای قدیمی، جلوگیری از تغییر هوای ناگهانی حمام گرم و سرد بوده که معمولاً پس از استحمام و خروج از حمام گرم به فضایی سردتر از حمام گرم و گرمتر از حمام سرد وارد میشدهاند تا از ناراحتیهایی که ممکن بوده در اثر این تغییر هوای ناگهانی بوجود آید، جلوگیری شود.
این حمام همچنین دارای دو چال حوض (فضایی برای شنا) بوده که در حال حاضر مسدود میباشند.
از سوی دیگر بخش اصلی حمام در مرکز بنا بر روی چهارستون سنگی قرار گرفته که در چهار جهت آن، چهاررختکن با پلان صلیبی قرار دارند.
این اثر در تاریخ ۱۷ خرداد ۱۳۷۸ با شمارهٔ ثبت ۲۳۵۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. حمام تاریخی گپ (آسیا) که بخش اصلی آن بر روی چهارستون سنگی قرار گرفته، در دوران صفویه ساخته شده است.