رشد نرخ تورم بهای مصرف‌کننده موجب افزایش قیمت مواد غذایی در ترکیه شده است.

رشد تورم بهای مصرف‌کننده و افزایش قیمت مواد غذایی در ترکیهبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی بلومبرگ؛ نرخ تورم بهای مصرف‌کننده در ترکیه بیش از آنچه در ماه ژوئن پیش‌بینی می‌شد، افزایش یافته است و موجب بالا رفتن قیمت موادغذایی شده است.

مرکز آمار ترکیه روز گذشته اعلام کرد نرخ تورم ترکیه در ماه ژوئن 7.64 درصد بود که نسبت به ماه پیش از آن افزایش داشته است. نرخ تورم در ماه مه 6.58 درصد گزارش شده بود. این روند موجب بالا رفتن بهای مواد غذایی در ترکیه شده است. به‌گونه‌ای که نرخ تورم سالانه بهای مواد غذایی در ماه گذشته میلادی با افزایش 4.16 به 6.63 درصد رسیده است.

مراد ستین کایا –رئیس کمیته تنظیم قیمت‌ها در بانک مرکزی ترکیه—تورم کلی در ترکیه، افزایش هزینه‌های خدماتی، بالا رفتن نرخ دستمزد نیروی کار حرفه‌ای، و کاهش نقدینگی را از عوامل اصلی تورم بهای مصرف‌کننده و افزایش قیمت مواد غذایی قلمداد کرده است.

بهای مواد غذایی در ترکیه در حالی افزایش یافته است که ارزش هر لیر ترکیه 0.4 درصد رشد داشته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار