به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛یار محمد بامری افزود: شهرستان دلگان به لحاظ شرایط مناسب آب و هوای ظرفیت پرورش سه دوره بوقلمون را در سال دارد.
وی گفت: بوقلمون های کار آفرین دلگانی در حال حاضر 45 روزه هستند که در شهریور جاری به بازار مصرف ارسال می شود.
وی افزود: گوشت بوقلمون دارای پروتئین، چربی و کلسترل پایین تری نسبت به گوشت گوسفند، گاو و مرغ است.
جوان کارآفرین دلگانی گفت: با تشویق جهاد کشاورزی این شهرستان نخستین واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت پرورش 2 هزار قطعه در هر دوره تولید می شود.
آسا شه بخش اظهار داشت: بوقلمون یک پرنده سخت جان است و حساسیت های مرغ را ندارد و پرورش آن مانند مرغ تخصصی نیست.
وی ادامه داد: جوجه های بوقلمون را یک روزه خریداری می کنم که دوره پرورش آن چهار ماه است.
وی تصریح کرد: بزرگترین دغدغه من بازار فروش بوقلمون ها است که از مسئولان درخواست همکاری در این زمینه دارم و در حال حاضر سه نفر در این زمینه اشتعالزایی شده است.
انتهای پیام/ع