متخصصان تغذیه نسبت به مصرف زیاد شیرکاکائو که معمولا دربرابر شیر ترجیح داده می شود،هشدار می دهند.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت وگو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره شیرکاکائو گفت: شیرکاکائوهای بازار هرچند که به دلیل وجود شیر منبع خوبی از کلسیم به نظر می رسند اما برخلاف آن ممکن است سلامتی فرد را تهدید کنند.
 وی افزود: شیرکاکائوها مقدار بسیار زیادی شکر دارند که باعث چاق شدن مصرف کننده ( در هرسنی) می شوند.

فرحبخش با بیان اینکه میزان بالای شکر عملا، خاصیت خوب شیر را از بین می برد، گفت: بخاطر قابلیت اتصال کاکائو به کلسیم،  بدن با دفع یا عدم جذب آن رو به رو می شود، لذا اگر افراد تصمیم به مصرف شیر برای حفظ سلامتی خود دارند باید از نوع ساده و سفید آن استفاده کنند.

 این متخصص تغذیه اظهار داشت: ترکیب شکر و کاکائو اضافه شده به شیر در ضمن خوش فرم و خوش طعم تر شدن،گزینه خوبی برای تامین کلسیم به حساب  نمی آید.

فرحبخش به دوستداران شیرکاکائو توصیه کرد: مصرف شیرکاکائو به صورت گهگاه مشکلی را ایجاد نمی کند اما اگر قرار باشد به جای شیر ساده، روزانه مصرف شود، انتخاب درست و مناسبی نیست.

این متخصص تغذیه درباره استفاده از شیر تازه یادآور شد: دقت در مصرف انواع شیرها بخصوص در فصل تابستان ضروری است چرا که گرما سریعتر این ماده را خراب کرده و باعث ایجاد اسهال و استفراغ در فرد می شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.