به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مدیرگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مطالعات بسیاری نشان داده که به محض اتمام ماه مبارک رمضان، وزن از دست رفته در این ماه ظرف مدت کوتاهی دوباره بر میگردد، زیرا بدن به سوخت و ساز کم خود را عادت داده و با افزایش مصرف غذا این مواد به چیزی جز چربی تبدیل نمیشوند.
دکتر سید مصطفی نچواک گفت: روزه موجب کاهش کلسترول و چربی بد خون میشود.
وی گفت: همچنین روزه فاکتورهای التهابی بدن را کم کرده و سیستم ایمنی بدن را در وضعیت مطلوبی قرار میدهد.
نچواک با بیان اینکه بدن قدرت تطابق بالایی در شرایط گوناگون دارد، گفت: در ماه مبارک رمضان هم بدن خود را به شرایط دریافت کم کالری عادت داده و به شرایطی که بیش از 16 ساعت هیچ نوع ماده غذایی دریافت نکند عادت میکند.
این متخصص تغذیه گفت: بر حسب این عادت بدن سوخت و ساز خود را با توجه به میزان کم کالری دریافتی، کاهش داده به نحویکه بتواند با دریافت کالری کم تمام امور روزمره خود را انجام دهد.
مدیرگروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصت مطلوبی برای تمرین "کم خوری" است، از افراد خواست که با اتمام این ماه این عادت کمخوری را ادامه دهند.
نچواک با بیان اینکه ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای تمرین کم خوری است، گفت: توصیه ما این است که افراد این عادت مطلوب را بعد از ماه مبارک رمضان از دست ندهند و همچنان میزان غذای کمی را مصرف کنند که این امر برای سلامتی و افزایش قدرت ایمنی بدن آ نها بسیار مفید است.
انتهای پیام/پ