وی عنوان داشت: ویتامین های C و D خاصیت ضد سرطانی داشته و این ویتامین ها رادر مرکبات، فلفل، پیاز و سبزیجات می توان یافت.
عزیزی بیان کرد: ویتامین E موجود در پیاز ،مغزها ، گوشت، تخم مرغ موجود بوده ولی پیاز و مغزها را می توان به صورت خام مصرف کرد تا آن خاصیت ضد سرطانی را حفظ کند.
این متخصص تغذیه بابیان اینکه تمام مواد غذایی برای بدن لازم است تاکید کرد: همه سبزیجات با پخت یا سرخ شدن خاصیت خود را از دست داده و آن ماده مغذی که مورد نیاز بدن است را تامین نمی کند بنابراین از طبخ بیش از حد سبزیجاتی مثل سبزی قرمه خود داری کنید تا این ماده مغذی ویتامین ها و آنتی اکسیدان های موجود خود را به بدنتان منتقل کند.
انتهای پیام/