به گزارش
گروه شهروند خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان؛ ساقههای باقی مانده پس از برداشت محصولات کشاورزی، به یک معضل برای کشاورزان تبدیل میشود. برخی از کشاورزان با استفادههای از روشهای نامناسب اقدام به آتش زدن این ساقهها میکنند که علاوه بر مشکلات محیط زیستی برای خاک نیز مناسب نیست. یکی از شهروندخبرنگاران فیلمی از آتش زدن مزارع پس از برداشت محصول را برای ما ارسال کرده که در ادامه میبینید.
منبع: شهروندخبرنگار – تهران
بیشتر بدانیم
گروه شهروند خبرنگار: کشاورزان میتوانند به جای آتش زدن ساقه باقی مانده گیاهان و آنان را با در هنگام شخم زدن با خاک مخلوط کرده تا با گذشت چند ماه آنان تبدیل به کود برگ شوند که این کار برای کشت سال بعد نیز مفید است.
برای آموزش اصول تصویربرداری خبری برای شهروندخبرنگاران اینجا کلیک کنید انتهای پیام/