به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ "سیدموسی حسینی"، گفت: مردی میان سال پس از مراجعه به پلیس فتا و ارایه مرجوعه قضایی مدعی می شود که خود مسئول یکی از بخش های یک اداره دولتی در شیراز می باشد و شخصی با به دست آوردن اسناد و اطلاعات محرمانه کاری او به وسیله شبکه اجتماعی "واتس اپ" از وی اخاذی و تقاضای مبلغ 20 میلیون تومان كرده است.
وی ادامه داد: در این رابطه پرونده تشكیل و با توجه به حساسیت موضوع، این پرونده در دستور کار کارآگاهان پلیس فتا قرار گرفت.
رئیس پلیس فتا استان فارس اظهار كرد: شاکی در اظهارات خود با قاطعیت بیان می کند فرد اخاذ از همکارانش می باشد که با داشتن اطلاعات محرمانه کاری برای او ایجاد مزاحمت می کند.
سرهنگ حسینی افزود: کارشناسان پلیس فتا با بررسی های فنی و تخصصی خود متهم را شناسایی وجهت تكمیل پرونده به این پلیس احضار کردند.
وی گفت: متهم این پرونده کسی نبود جز همسر شاکی که در ابتدا جرم خویش را انکار کرده و ابراز بی اطلاعی ازاین موضوع را می كرد، اما پس از رویت مستندات و ادله دیجیتال نسبت به بزه انتصابی خود اعتراف و گفت چند مدت بود که از شوهرم (شاکی) طلب خودرویی را می کردم اما با وجود این که از نظر مالی محدودیتی نداشت از خرید خودرو ممانعت می كرد و بخاطر عشق به رانندگی تصمیم گرفتم از طریقی دیگر خواسته خود را عملی کنم.
رئیس پلیس فتا استان فارس اضافه كرد: همسر شاكی برای عملی كردن نقشه خود زمانی که همسرش در خانه استراحت می کرده به سراغ کیف اداری اش رفته و از اسناد و مدارک محرمانه کاری او عکس می گیرد و سپس شروع به تهدید برای اخاذی از او می كند.
سرهنگ حسینی به کسانی که دچار اخاذ اینترنتی می شوند هشدار داد به هیچ عنوان نباید مبالغی را به این افراد پرداخت کرد و قربانیان میبایست هرچه سریعتر به پلیس فتا مراجعه کنند چرا که پروندههای پیشین نشان داده افرادی که وجهی را به سوء استفاده کنندگان پرداخت میکنند نه تنها مشکلشان حل نشده بلکه فرد اخاذ به دفعات درخواست مبلغ بالاتری میکند.
انتهای پیام/