گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، سرپرست مديريت جهاد كشاورزی شهرستان آمـل گفت: ثبت سامانه جوجه ريزی در واحدهای مرغداری با هدف مديريت توليد، تنظيم بازار، رعايت نكات فنی و بهداشتی و بهبود شرايط كيفی گوشت جهت ورود به بازار است.
سيد حسين اسلامی افزود: 2 ميليون و 500 هزار قطعه جوجه ريزی از ابتدای امسال تاكنون در سالن های مرغداری آمل ثبت شد.
وی با بيان اينكه ثبت سامانه جوجه ريزی در 197 واحد مرغداری اين شهرستان انجام شد، گفت: روند ثبت سامانه جوجه ريزی در اين شهرستان فعال و در حال انجام است.
سرپرست مديريت جهاد كشاورزی شهرستان آمل افزود: با انجام جوجه ريزی های صورت گرفته از ابتدای امسال تاكنون 4 هزار و 681 تن گوشت سفيد آماده طبخ توليد شد.
انتهای پیام/