به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، معاون امور دام جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه 2 هزار و 260 واحد مرغداری گوشتی و 200 واحد پرورش مرغ مادر در استان وجود دارد ،گفت : از این تعداد فقط 300 واحد اصلاح ساختار شدند .
عطایی نژاد با بیان اینکه اصلاح ساختار مرغداری ها از سال 84 با هدف ارتقا کیفی و افزایش راندمان تولید انجام شد ، تبدیل سیستم های باز پرورش مرغ به سیستم بسته را از مهمترین روشهای اصلاح ساختار مرغداری ها اعلام کرد.
وی افزود : با این روش تراکم تولید در سطح تا 40 درصد افزایش و مصرف سوخت نیز به میزان 30 درصد کاهش می یابد .
به گفته وی؛ در یک طرح 5 ساله از سوی معاونت امور دام سازمان جهاد کشاورزی قرار است همه واحدهای مرغداری کشور با ارائه تسهیلات بانکی و یا اعتبارات خود اجرایی مالکان مرغداری ها اصلاح ساختار شوند.
انتهای پیام/