به گزارش گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛باقر مرادی با اشاره به واحدهایی که اخیرا چلوکبابهای 4500 یا پنج هزار تومانی عرضه میکنند افزود: این غذاها از نظر کیفیت مورد تایید نیست و حتی ممکن است وزن آن نیز از میزان استاندارد کمتر باشد.
وی با بیان اینکه قطعا در چنین مواردی از گوشت و مواد با کیفیت استفاده میشود ادامه داد: قیمت هر دست چلوکباب را در رستورانها 9 هزار تومان و در غذای آمادهها 7500 تومان است ومردم اگر قیمت پایینتر دیدند باید به کیفیت آن شک کنند.
مرادی با اشاره به اینکه بهتترین روش مقابله با عرضه چنین غذاهایی مصرف نکردن توسط خود مردم است افزود:به این واحدها اخطار دادیم تابلوی خود را جمعآوری کنند و برخی از آنها هم تمکین کردند و برخورد با مابقی آنها نیز در دستور است.
انتهای پیام/ح