به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اهواز، دکتر موسوی نسب اظهار داشت: در راستای افزایش سطح اطلاعات کارکنان کشتارگاه از بیماری و مخاطرات تب کریمه کنگو و راه های انتقال آن کلاسی آموزشی برگزار شد.
وی افزود: اینگونه کلاس ها بصورت منظم و با هماهنگی کشتارگاه دام اهواز برگزار می گردد.
موسوی نسب در ادامه به شهروندان اهوازی توصیه کرد : بمنظور پیشگیری از بیماری هایی نظیر تب کریمه کنگو و .... بهتر است که گوشت را از مراکز مجاز و مورد تائید دامپزشکی تهیه و قبل از مصرف در دمای یخچال به مدت 24 ساعت نگهداری نمایند.
انتهای پیام/گ